Ontspanningsmassage

De massages die Quality Time massage aanbiedt zijn gericht op het ontspannen van lichaam en geest. In intensiteit van de aanraking variërend van licht tot stevig. De masseurs staan bekend om hun krachtige techniek, die ook sporters prettig is.

Wij bieden de volgende vormen van massage aan:

  • o Klassieke ontspanningsmassage
  • o Intensere Deep Tissue bindweefselmassage
  • o Kashmirische massage
  • o LomiLomi massage
  • o Duomassage
  • o Partnermassage TIP!!!

Klassieke ontspanningsmassage:
Dit is een zachte, rustgevende massage. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties.

Deep Tissue Massage
Bij deze techniek gebruiken wij vooral onze ellebogen en onderarmen. De massage wordt daarom ook wel 'free hands massage' genoemd. Een massage met een stevige aanpak zonder dat het pijnlijk of ongemakkelijk aanvoelt.

Het geeft een voller en completer gevoel dan wanneer alleen met vingers en duimen wordt gemasseerd. De intensiteit van ons krachtgebruik wordt aangepast aan de pijngrens die je zelf aangeeft.

Deze massages worden vooral gewaardeerd door mensen die houden van een krachtige, stevige aanpak. Waarbij spieren op een diep niveau worden geraakt.


Kashmirische massage

Intens mooie massage die uitnodigt tot diepe ontspanning in overgave, tot het ontmoeten van wat zich in het NU aandient in jou: rust, weerstand, verlegenheid, genot, verdriet, kracht, het kan van alles zijn.

Kenmerkend voor de Kashmirische massage is de diepe verbondenheid, het hoge intimiteitsgehalte en de zachtheid van de aanraking, wat ook wel de dans van aanraking wordt genoemd. In een vloeiende beweging en meditatieve aanwezigheid met gesloten ogen ontstaat een intieme verbinding waarin alles er mag zijn.

Quality Time Massage organiseert regelmatig Kashmirische avonden in groepsverband, max. 12 personen per avond. Er zijn speciale Vrouwenavond en avonden voor liefdesstellen. Heb je interesse, neem dan contact met ons op voor afstemming over juiste intenties.

Lomi Lomi Massage

Als de golven van de oceaan, die met hun zachte schuimkoppen over je heen rollen in de heerlijke warmte van een tropisch strandje..

Een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met rustige, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van je lichaam, waarbij voornamelijk met het zachte deel van de onderarmen wordt gemasseerd.

Wij masseren met warme kokosolie. Het masseren met onderarmen brengt veel huidcontact met zich mee, wat jou als ontvanger een heerlijk vol en compleet gevoel geeft. Je kunt zelf aangeven of je een krachtige diep tissue massage wil ontvangen of liever een zachte ontspanningsmassage.

Een Lomi Lomi massage voelt als de golven van de zee, die alle stress van je afspoelen. Alle massages zijn stressverlagend en geven een lichamelijke ontspanning.


Anti-stress Yogic Massage (ook voor 2 personen)

De anti stress massage is een heel precieze techniek waarbij de 12 belangrijkste zenuwpunten in je lichaam in een vaste volgorde elk gedurende (exact) 3 minuten gemasseerd worden. Je houdt daarbij je kleding aan en ontvangt de massage op een matras op de grond.

Deze techniek is ontworpen door de Indiase Yogi Bhajan, een spiritueel leider die bekend is geworden door zijn meesterschap in Kundalini yoga. Zelfs stressvrij worden is volgens hem mogelijk na czo'n 10-15 behandelingen.

Wil je deze massage ontvangen, draag dan gemakkelijk zittende kleding.  Een individuele sessie duurt ca. 50 minuten en kost € 45,- . In workshopvorm voor 2 personen kost het € 75,-  voor een tijdstuur van ca. 1,5 uur.

Je kunt ook met z'n tweeën komen voor een dubbele sessie, waarin jullie leren om deze techniek aan elkaar te kunnen geven voor thuisgebruik.

Duo Massage

Bij een DUO-massage ontvangen jullie – ieder van een eigen masseur  – tegelijkertijd een Full Body Massage in dezelfde ruimte, sfeervol aangekleed en met mooie muziek op de achtergrond.

Combineer ontspanning met gezelligheid en deel deze Quality Time met iemand die je lief is. Het is een extra leuke ervaring als je samen een Duo-massage ontvangt.

De Duo Massage duurt 60 minuten en is te boeken op vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Wij vragen een investering van € 100,00 per stel. Verlenging is mogelijk voor € 30 per half uur per persoon.    

Deze Massage is bij uitstek een origineel cadeau waar je zelf ook van mee kan genieten! Wij hebben stijlvolle Cadeaubonnen te koop, ook per post te verzenden.


Stoelmassage

Stoelmassage is voor iedereen geschikt en is overal toepasbaar. Het is een korte, ontspannende en activerende massage van ongeveer 20 minuten op een speciaal daartoe ontworpen stoel. De gebruikte techniek is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage, waarbij je wordt behandeld op het hoofd, de rug, nek, schouders, armen, handen, heupen en benen. Het is een zeer effectieve methode om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam weer in balans te brengen. Een snelle opkikker voor lichaam en geest!

De massage wordt door de kleding heen gegeven zonder gebruik van olie.