Quality Time Massage heeft op dit moment 2 masseurs. Zij weten als geen ander, uit eigen ervaring, hoe belanrijk massage kan zijn in een druk bestaan. Wendy en Peter hebben beiden een partttime baan in het bedrijfsleven en beschouwen massage, zowel het geven als het ontvangen ervan, als een toegevoegde waarde in hun professionele leven.

Naast individuele massages, organiseren Wendy en Peter in hun weekenden ook workshops voor stellen en werken zij af en toe vrijwillig op evenementen en festivals. Zo worden zij ook gevoed door het leveren van een maaschappelijke bijdrage.


Wendy & Peter

De Witte Vlinder

Het logo van Quality Time Massage is ontworpen ter nagedachtenis aan Tamara van den Hoed, de hartsvriendin van Wendy. Dit vlinderlogo heeft een emotionele betekenis en houdt de herinnering aan een mooie vriendschap levend. Tamara is in 2010 op 34-jarige leeftijd overleden. Zij had een passie voor massage en maakte vanuit haar eigen praktijk mensen gezonder met voetreflex- en ontspanningsmassage.

Tamara heeft met een glimlach op haar gezicht eens gezegd  "als ik ooit dood ben en je ziet een witte vlinder, dan ben ik dat!".  Haar overlijden heeft de witte vlinder daarmee een extra dimensie  gegeven. Het logo van Quality Time Massage is een symbool geworden die haar liefde voor massage en de herinnering aan een fijne vriendschap in leven houdt.

Alles gaat voorbij

Herinneringen blijven

ze vervagen

maar ze blijven

Alles gaat voorbij…