Privé workshop Partner Massage

De Partnermassage biedt naast de praktische technieken voor jullie ook een gezellige avond met respect voor ieders wensen en grenzen. Ontspanning in het weekend, even pauze in jullie drukke bestaan. 

De massagetechnieken die we je leren zijn strijkingen, knedingen en handopleggingen die het hele lichaam verbinden. We werken niet volgens een vast schema maar laten jullie met enige creativiteit zien wat er mogelijk is in een volgorde die voor jullie zelf prettig voelt.

Deze workshop kun je boeken voor vrijdagen, zaterdagen en zondagen voor € 150,- per sessie (ca 2,5 uur).  Het is ook mogelijk om de workshop aan te vullen met een gesprek (relatiecoaching). 

Deze Massage is bij uitstek een origineel cadeau waar je zelf ook van mee kan genieten! Wij hebben stijlvolle Cadeaubonnen te koop, ook per post te verzenden.

Een avondje Quality Time samen

Geniet samen met je partner van een heerlijk avondje relaxen, waarbij je leert hoe je elkaar een fijne, ontspannende massage kunt geven.

Aangename sfeer

In deze workshop Partnermassage oefen je op elkaar. Je krijgt privéles, zonder andere cursisten erbij. In een warme, verzorgde ambiance brengen wij jullie de verfijnde toepassingen van masseren bij. We zorgen voor een hapje en een drankje; in een aangename sfeer met mooie muziek en kaarslicht.

Deze workshop is bedoeld als een kennismaking met massage. Wil je meer verdieping, dan kan dat ook. We stemmen af op jullie wensen en ervaringsniveau. We demonstreren een korte massage en daarna oefenen we samen een aantal basistechnieken voor een ontspanningsmassage. Je krijgt voldoende inspiratie mee om elkaar een massage van ongeveer één uur te kunnen geven.